Wie zijn wij?

www.reglement-van-interne-orde.be is een initiatief van Theoma | advocatenkantoor te Brugge. Ons kantoor is gespecialiseerd in vastgoedrecht in al zijn aspecten. Het kantoor is door EDUX (BIV) erkend als vormverstrekker voor vastgoedmakelaars en organiseert geregeld opleidingen inzake vastgoedrecht.

Theoma gelooft ook in de voordelen van de digitalisering, niet alleen door het aanbieden van dit platform, doch ook als oprichter van raadpleeg-een-advocaat.be, het platform via hetwelk cliënten met een advocaat kunnen videochatten.

Mr. Ivan COPPENS

Heeft een grote ervaring in vastgoedrecht, met een zeer sterke nadruk op mede-eigendom. Van 1995 tot 2010 was hij zelf actief als syndicus in ca. 45 mede-eigendommen. Deze mandaten heeft hij in 2010 stopgezet, nu de hiervoor vereiste inzet niet langer kon gegarandeerd worden door zijn groeiende advocatenpraktijk.

Van 2010 tot 2013 heeft hij 975 reglementen van mede-eigendom van mede-eigendommen onderhands aangepast. Hij is ook de auteur van het type reglement van interne orde, welk via dit platform wordt aangeboden.

Mr. COPPENS treedt geregeld op in dossiers van mede-eigendom en deontologie van de makelaar. Hij staat cliënten bij voor de burgerlijke rechtbanken en voor de Uitvoerende Kamer van het BIV.

Nog vragen?

Neem gerust contact op met ons kantoor op 050/444.030 of via e-mail info@theoma.be.

Meer info en de algemene voorwaarden van toepassing op onze dienstverlening: www.theoma.be

Duidelijk? Maak dan NU je RIO op maat aan!

Opzet

Is het in uw mede-eigendom niet toegestaan om tussen 20.00 uur en 8.00 uur kolen naar boven te brengen? Voorziet uw RIO in bepalingen omtrent het gebruik van de lift, terwijl er geen lift is? Bevat uw RIO reeds het privacy beleid van de mede-eigendom? Tijd voor een nieuw RIO op maat van uw gebouw

...

Werkwijze

Aan de hand van onze module maakt u een RIO op maat van uw gebouw. Een gedetailleerd invulformulier laat u toe zoveel mogelijk kenmerken van uw mede-eigendom aan te duiden waarmee dan rekening wordt gehouden bij de opmaak van het RIO van uw gebouw

...

Kostprijs

Een RIO op maat van uw gebouw kan via dit platform voor 185,00 EUR excl. BTW, d.i. 223,85 EUR incl. BTW

...

Inhoudstafel

Het RIO hoeft geen saaie onleesbare tekst te zijn. Wij zorgen voor een toegankelijk RIO, waarbij de werking van de mede-eigendom begrijpelijk wordt uitgelegd, aan de hand van vragen en antwoorden

...

FAQ's

Wat verandert er?\n Was een reglement van interne orde dan nog niet verplicht?\n Wat is voortaan de inhoud van een reglement van interne orde?

...