Werkwijze

Digitalisering heeft niets dan voordelen. Het laat u niet alleen toe om in een handomdraai een gepersonaliseerd RIO op te stellen. Het laat ons ook toe u kwaliteit te bieden voor een betaalbare prijs.

Vult u alle parameters zelf in, dan betaalt u 185,00 EUR excl. BTW, hetzij 223,85 EUR incl. BTW.

Verkiest u ervoor dat ons kantoor de gegevens invult (die u ons zelf bezorgt), dan betaalt u 320,00 EUR incl. BTW.

Als ik zelf alle gegevens invul, gebeurt alles dan volledig automatisch?

Ook als u zelf alle gegevens invult via dit platform, dan nog controleren wij (de advocaten van Theoma advocatenkantoor) het RIO vooraleer het u wordt overgemaakt. Mogelijks zijn bepaalde parameters tegenstrijdig of dienen er nog andere toevoegingen te gebeuren, omdat uw mede-eigendom bijzondere kenmerken heeft die niet standaard verwerkt werden. Voor deze extra aanpassingen wordt geen meerprijs aangerekend.

Dit is trouwens ook de reden waarom wij u slechts het toezenden van uw RIO garanderen na twee werkdagen. Mocht de pc alle werk doen, dan zouden wij u dit RIO onmiddellijk kunnen bezorgen.

Beantwoordt uw RIO niet aan de noden van uw mede-eigendom, dan schaven wij verder bij, totdat uw RIO compleet “op maat” is. Hiervoor wordt niets extra aangerekend.

En echt maatwerk?

Beheert u een atypische mede-eigendom (bijvoorbeeld shopping centrum, KMO complex, …) waarin specifieke bepalingen gelden, dan bezorgen wij u graag een offerte “op maat”.

Duidelijk? Maak dan NU je RIO op maat aan!

Opzet

Is het in uw mede-eigendom niet toegestaan om tussen 20.00 uur en 8.00 uur kolen naar boven te brengen? Voorziet uw RIO in bepalingen omtrent het gebruik van de lift, terwijl er geen lift is? Bevat uw RIO reeds het privacy beleid van de mede-eigendom? Tijd voor een nieuw RIO op maat van uw gebouw

...

Werkwijze

Aan de hand van onze module maakt u een RIO op maat van uw gebouw. Een gedetailleerd invulformulier laat u toe zoveel mogelijk kenmerken van uw mede-eigendom aan te duiden waarmee dan rekening wordt gehouden bij de opmaak van het RIO van uw gebouw

...

Inhoudstafel

Het RIO hoeft geen saaie onleesbare tekst te zijn. Wij zorgen voor een toegankelijk RIO, waarbij de werking van de mede-eigendom begrijpelijk wordt uitgelegd, aan de hand van vragen en antwoorden

...

FAQ's

Wat verandert er?
Was een reglement van interne orde dan nog niet verplicht?
Wat is voortaan de inhoud van een reglement van interne orde?

...

Wie zijn wij?

www.reglement-van-interne-orde.be is een initiatief van Theoma | advocatenkantoor te Brugge

...